Konyaspor beraberliğe abone!

Kasımpaşa karşısından 2-2'lik sonuçla ayrılan Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut yönetiminde son 11 maçta yenilmezken, en fazla alınan sonuç ise beraberlik oldu.

Konyaspor beraberliğe abone!

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Kasımpaşa karşısından 2-2'lik sonuçla ayrılan Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut yönetiminde son 11 maçta yenilmezken, en fazla alınan sonuç ise beraberlik oldu.

En son teknik direktör Palut’un görev yaptığı geçen sezonun 38. haftasında Galatasaray’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Yeşil-Beyazlılar, daha sonra oynadığı 11 lig maçını kaybetmedi. İlhan Palut yönetiminde Konyaspor ekibi, son 11 maçında 5 galibiyet, 6 beraberlik elde ederken, 21 puan topladı.

12 PUAN KAYIPLI SERİ

Öte yandan Konyaspor, yenilmezlik serisinde 6 maçta aldığı beraberliklerle 12 puan yitirdi. Geçen sezon son 4 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik alan yeşil-beyazlılar, bu sezon ise 7 hafta sonunda 3 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

Bu sezon 7 maçta 8 puan kaybeden Konyaspor, aldığı beraberliklerle lider olma fırsatını da değerlendiremedi. Yeşil-Beyazlılar, 7. haftayı 13 puan ile Hatayspor’un gerisinde 6. sırada tamamladı.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.