Konyaspor, Beşiktaş’ı konuk edecek

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde 4 maçta üç galibiyet ve bir beraberlik ile 10 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, Beşiktaş’ı yenerek ligde ilk yarıyı galibiyetle bitirmek istiyor.

Konyaspor, Beşiktaş’ı konuk edecek

Konyaspor, Süper Lig'in 19. haftasında bugün Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Zorlu karşılaşma, beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde 4 maçta üç galibiyet  ve bir beraberlik ile 10 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, Beşiktaş’ı yenerek ligde ilk yarıyı galibiyetle bitirmeye çalışacak. Öte yandan sahasında oynadığı son 15 Süper Lig maçını kaybetmeyen yeşil-beyazlılar 8 galibiyet ve 7 beraberlikle ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.

KONYASPOR’DA ÜÇ EKSİK

İç sahada fırtına gibi esen, son 4 maçta fire vermeyen, son 9 maçta sadece 1 kez kaybeden Konyaspor'da, Serdar Gürler ve Ahmet Çalık cezalı oldukları için bugün oynanacak olan Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Bu iki oyuncunun yanı sıra Oğulcan Ülgün de sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayacak.

Genç teknik adamın  stoperde "Abdülkerim Bardakcı & Adil Demirbağ" ikilisiyle maça başlaması beklenirken, hücumda ise Zymer Bytyqi ile Konrad Michalak'ı kullanması bekleniyor.

KONYA'DAKİ MAÇLAR

Taraflar arasında ligde Konya'da yapılan 20 maçtan 7'sini Beşiktaş kazanırken, 10 müsabaka berabere sonuçlandı. Konyaspor ise bunların sadece 3'ünde rakibine üstünlük kurabildi. Konya'da Beşiktaş 31, ev sahibi ekip ise 25 gol attı.

MUHTEMEL 11'LER

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Rahmanovic, Soner, Hadziahmetovic, Bytyqi, Cikalleshi, Mpoku.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rıdvan, Vida, Montero, Atiba, Josef, Oğuzhan, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.