Konyaspor Bodrum maçında sürpriz yaşamak istemiyor

Konyaspor’da Bodrum FK maçı öncesi medya günü düzenlendi. Teknik direktör Ali Çamdalı ve futbolculardan Yusuf Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Konyaspor Bodrum maçında sürpriz yaşamak istemiyor

Konyaspor 24 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Bodrum FK ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı takım Cuma günü yapacağı son antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak ve Muğla’ya hareket edecek.

“ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAK”

Konyaspor’da Bodrum maçı öncesi teknik direktör Ali Çamdalı ve oyunculardan Yusuf Erdoğan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ali Çamdalı, Bodrum maçı öncesi temkinli konuştu. Zor bir sınavın kendilerini beklediğini, zemin konusunda da iyi haber almadığını belirten Çamdalı, “Kağıt üzerinde kamuoyunda kolay bir maç gibi görünse de çok zor bir maç bizi bekliyor. Bodrum’un iki mağlubiyet alması işleri kolaylaştırmıyor tam tersine çok zor bir maça çıkacağımızı gayet iyi biliyoruz. Analiz yaparken de bunu net bir şekilde fark ettik. Özellikle son oynanan Eyüpspor – Bodrumspor maçında skora aldanmamak lazım. Geçmişten kalan oyuncu grubu var. Muhakkak içerde galip gelmeye çalışacaklar. Biz de bu analizleri yaparak en iyi şekilde oyuncu arkadaşlarımızla bu maça hazırlanıyoruz. Umarım Galatasaray maçında kaybettiğimiz puanları orada telafi ederiz” dedi.

konyaspor-bodrum-macinda-surpriz-yasamak-istemiyor.jpg

“SÜRPRİZ YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”

Konyaspor’un bu sezon kadrosuna dahil ettiği Yusuf Erdoğan ise “Ligin yeni ekiplerinden biriyle karşılaşacağız. Böyle takımlar her zaman sürpriz yapabilir. O yüzden işimizin ciddiyetinin farkındayız. Biz de Süper Lig’in hem önemli hem de en eski kulüplerinden biriyiz. O yüzden işimizi şansa bırakmadan iyi çalışıyoruz. Kasımpaşa ve Galatasaray maçında takım olarak olumlu işler yaptık. Konyaspor olarak Bodrum maçını en iyi şekilde atlatıp içerde Kayseri maçıyla milli maç arasına 6 puanla girmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

konyaspor-bodrum-macinda-surpriz-yasamak-istemiyor.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.