Altın 5768.686
BIST 10918.51
Dolar 42.5032
Euro 49.5697
Sterlin 56.7521

Konyaspor bugün Avusturya yolcusu

Konyaspor, Konya ve Erzurum kamplarının ardından yeni sezon hazırlıklarının üçüncü ve son etabı için bugün Avusturya’ya hareket edecek. Anadolu Kartalı Avusturya kampında beş hazırlık maçı yapacak.

Konyaspor bugün Avusturya yolcusu

Konyaspor, 2025-2026 sezonu öncesi hazırlıklarının üçüncü ve son etabı için bugün Avusturya’ya gidiyor. Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Konya ve Erzurum kamplarının verimli geçtiğini vurgulayarak, Avusturya kampının da takıma önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Cengiz Yönet açıklamasında, “İlk etap çalışmalarımız Konya’da sağlık kontrolü ve testlerle geçti. 17 Temmuz Perşembe günü noktaladığımız Erzurum kampımız ise taktik idmanların ağırlıklı olduğu bir süreç oldu. Takımımız, orada iki hazırlık müsabakası oynadı. Bu iki maçı aynı skorla kazanmayı bildik. Hazırlık maçıda olsa kazanma bilincini yakalamak adına bu maçlardaki galibiyeti önemsiyorum.” dedi.

Yönet, Avusturya kampında daha önce planlanan dört hazırlık maçının, teknik heyetin talebiyle beşe çıkarıldığını belirterek, “Yakın zamanda Avusturya kamp döneminde oynayacağımız hazırlık maçlarını paylaşacağız.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Erzurum kampında Enis Bardhi ve Jin-Ho Jo’nun resmi imzalarını atarak takıma katıldığını hatırlatan Yönet, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

İlk antrenmanın TSİ 19.00’da yapılacağı Avusturya kampının, 2025-2026 sezonuna hazırlıkta son adım olacağı belirtildi.

konyaspor-bugun-avusturya-yolcusu.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.