Konyaspor çift kale çalıştı

2022 yılını 25 puanda kapatan Konyaspor'da gözler Çarşamba günü iç sahada oynanacak Sivasspor maçında. Yeni yılın ilk çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştiren Yeşil beyazlılar rakibini yenerek yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Konyaspor çift kale çalıştı

Süper Lig'in 17. hafta maçında 4 Ocak Çarşamba günü Sivasspor ile saat 20.00'de karşılaşacak Konyaspor, maçın hazırlıklarına Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile devam etti.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 pas oyunu ile devam eden antrenmanı, futbolcular çift kale maç ile tamamladı. Yeşil beyazlılar, yarın saat 16.00'da yapacağı antrenman ile çalışmalarına devam edecek.

İÇ SAHADA KAZANMAKTA ZORLANIYOR

Öte yandan galibiyet parolasıyla çıktığı Alanyaspor karşısında puanı son dakikada gelen penaltı golüyle kurtaran ve 2022 yılını 25 puanda tamamlayan Yeşil beyazlılar, Sivasspor'u yenerek iç sahadaki kötü gidişe dur demek istiyor.

Konyaspor, geride kalan 15 haftada iç sahada oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik elde ederken, Gaziantep FK karşısında ise yenilmekten kurtulamadı.

Yeşil beyazlılar, 8. Haftada Ümraniyespor galibiyetinin ardından Gaziantep Futbol Kulübü’ne 1-0 mağlup olurken, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Dünya Kupası sonrası ligdeki ilk sınavında da Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak kötü gidişe son veremedi.

Anadolu Kartalı’nın 2022 yılı içinde oynadığı 7 iç saha maçından sadece 5 puanı (1 G, 2 B) Konya’da toplaması ise tehlike olarak yorumlandı.

Antrenmandan kareler:

konyaspor-cift-kale-calisti.jpg

konyaspor-cift-kale-calisti-001.jpg

konyaspor-cift-kale-calisti-002.jpg

konyaspor-cift-kale-calisti-003.jpg

konyaspor-cift-kale-calisti-004.jpg

konyaspor-cift-kale-calisti-005.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.