Konyaspor değer kaybetti!

Futbol piyasa değerlerini ölçen Transfermarkt verilerine göre Türkiye'nin en değerli takımı Fenerbahçe olurken, Konyaspor Ocak ayındaki 34 milyon Euro olan kadro değerini 31.63 milyon Euroya düşürdü.

Konyaspor değer kaybetti!

Futbol piyasa değerlerini ölçen Transfermarkt verilerine göre Türkiye'nin en değerli takımı Fenerbahçe olurken, Konyaspor Ocak ayındaki 34 milyon Euro olan kadro değerini 31.63 milyon Euro'ya düşürdü.

Güncellenen kadro değerlerine göre Fenerbahçe 135 milyon Euro'luk kadrosuyla zirvede yer alırken Beşiktaş 107.88 milyon Euro ile takip etti. Trabzonspor 107.13 milyon, Galatasaray 106 milyon, Başakşehir 58 milyon Euro ile değerlerini artırırken, Konyaspor ise 31.63 milyon Euro'ya gerileyerek kadro değeri sıralamasında 11’inci sırada yer aldı.konyaspor-001.jpg

Yeşil-beyazlılar Ocak ayında yapılan değerlendirmede kadro değerini yüzde 21 arttırarak 28 milyon Euro’dan 34 milyon Euro’ya yükselterek takım sıralamasında 8.basamakta yer almıştı.

Süper Lig kulüplerinin % olarak değişim tablosunda 20.98 Yeni Malatyaspor ve Altay 16.05 milyon Euro ile en çok değer kaybeden kulüpler oldu.

Öte yandan Konyaspor'un en değerli oyuncuları arasında ise 3.70 Milyon Euro ile Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic ilk sırada yer alırken, onları 3.10 milyon Euro ile Ahmed Hassan ve 3.00 milyon Euro ile Endri Çekici takip ediyor.

HABER DAİRESİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.