Konyaspor deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak

Süper Lig’de 14. hafta heyecanı başlıyor. Kasımpaşa galibiyeti ile moral bulan Konyaspor Cumartesi günü deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı takımda hedef 3 puan...

Konyaspor deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak

Konyaspor’da moraller yerinde... Geçtiğimiz hafta alınan kritik 3 puanın ardından yeni yönetim seçildi ve göreve başladı. Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri futbolcularla akşam yemeğinde bir araya geldi.

KONYASPOR’DA MORALLER YERİNDE

Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş, milli aranın ardından takımın çıkış yakalayacağını söylemişti. Keleş, iç sahadaki puan kayıplarını bu hafta oynanacak Alanyaspor deplasmanında telafi etmek istiyor.

KONYASPOR’DA HEDEF 3 PUAN

Yeşil-beyazlı takım Alanyaspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile tamamladı. Konyaspor kafilesi öğleden sonra karayolu ile Alanya’ya hareket edecek.

ALANYA’DA KRİTİK MAÇ

Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Alanyaspor - Konyaspor maçı 2 Aralık Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak. Alanya Oba Stadyumu’ndaki karşılaşmada Ankara bölgesi hakemi Burak Pakkan görev yapacak.

Geride kalan 13 haftada, 3 galibiyet ve 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Konyaspor 13 puanla, 15’nci basamakta bulunuyor.

ALANYASPOR DA LİGE TUTUNMAK İSTİYOR

10 puanla küme düşme hattında yer alan Alanyaspor da lige tutunmak için Konyaspor maçına mutlak galibiyet hedefi ile çıkacak. Ömer Erdoğan’ın istifasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Tekke’de geçtiğimiz haftaki Galatasaray mağlubiyetinin ardından ayrılık sinyali vermişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.