Konyaspor deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak

Hatayspor karşısında altın değerinde bir 3 puan alan Konyaspor Pazar günü deplasmanda kritik bir maça daha çıkacak. Yeşil-beyazlı takım Pendikspor’u mağlup etmesi durumunda lige tutunma adına çok büyük bir avantaj elde edecek.

Konyaspor deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak

Konyaspor Süper Lig’in 28. haftasında 3 Mart Pazar günün deplasmanda İstanbul ekibi Pendikspor ile karşılaşacak.

Türkiye Kupasına çeyrek finalde veda eden yeşil-beyazlı takımda tamamen lige odaklandı. Geçtiğimiz hafta Hatayspor karşısında hayati bir 3 puan alan final niteliğinde bir maça daha çıkacak.

KAZANAN LİGDE KALIR

Pendik Stadı'nda yarın oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Konyaspor bugün saat 12.00’de yapacağı antrenmanla Pendik maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve öğleden sonra uçakla İstanbul’a hareket edecek.

konyaspor-deplasmanda-pendikspor-ile-karsilasacak.jpg

İLK KEZ TAM KADRO

Konyaspor bu sezon ilk kez tam kadro sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlı takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. 8 ay sonra sahalara dönenen Muhammet Demir’in, Beşiktaş’la oynanan kupa maçındaki performansı teknik direktör Fahrudin Ömerovic’i memnun etmişti.

konyaspor-deplasmanda-pendikspor-ile-karsilasacak-002.jpg

İBRAHİM ÜZÜLMEZ İLK MAÇINA ÇIKACAK

Pendikspor, Konyaspor maçları öncesi teknik direktör değişikliğine gitti. Sezonun ilk yarısında 9. haftada Konya’da oynanan maçta Ivo Vieira ilk maçına çıkmıştı. İstanbul ekibi yine Konyaspor maçı öncesi Portekizli teknik direktörle yollarını ayırdı ve İbrahim Üzülmez’le anlaştı. Son olarak Eyüpspor'u çalıştıran Üzülmez, yeni takımıyla ilk maçına çıkacak.

PENDİK'DE 3 EKSİK

Kırmızı beyazlı takımda Serkan Asan sakatlığı nedeniyle, Wlinton ve Alparslan Öztürk ise kart cezalısı oldukları için bu maçta forma giyemeyecek.

Bu sezon ligde 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşayan Pendikspor, 26 puanla 19. sırada yer alıyor. Konyaspor ise 28 puanla 18. sırada bulunuyor.

konyaspor-deplasmanda-pendikspor-ile-karsilasacak-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.