Konyaspor Devler Ligi için sahada!

Konyaspor, ikincilik için sezonun en önemli mücadelesine çıkacak. Yeşil-beyazlılarda tüm takım, Devler Ligi için ekstra motive olurken ilk hedef lig ikinciliğini Fenerbahçe’den geri almak.

Konyaspor Devler Ligi için sahada!

Konyaspor, Süper Ligin 31.haftasında bugün sahasında ligde kalma mücadelesi veren Göztepe’yi konuk edecek.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Esat Sancaktar yapacak.

Fenerbahçe’nin Kayseri deplasmanından 3 puanla ayrılmasının ardından 3.sıraya gerileyen Konyaspor, ligde 7 maçtır kazanamayan Göztepe engelini kayıpsız geçerek yeniden ikincilik koltuğuna oturmak ve en büyük organizasyona bir adım daha yaklaşmak istiyor.

konyaspor.jpg

SONER CEZALI ABDÜLKERİM BELİRSİZ

Konyaspor’un Göztepe karşısında oynayacağı maçta sarı kart cezalısı Soner Dikmen forma giyemeyecek. Soner’in yerinde kimin oynayacağı merak konusu olurken yerli olarak Musa Çağıran ve Oğulcan Ülgün ön plana çıkıyor. İlhan Palut’un bu iki oyuncudan birisini tercih etmesi bekleniyor. Abdülkerim Bardakçı’nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

KONYASPOR’DA 4 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA

Konyaspor, Göztepe maçına 4 oyuncu ceza sınırında çıkacak.  Üçer sarı kartı bulunan Sokol, Endri, Bytyqi ve Adil, Göztepe mücadelesinde kart görmeleri halinde 32. haftada 9 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşecek.

konyaspor-002.jpg

İLHAN PALUT İLE STJEPAN TOMAS 2. KEZ RAKİP

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Göztepe Teknik Direktörü Stjepan Tomas, bugüne kadar Süper Lig’de bir kez karşı karşıya geldi. Bu maçta da Palut, Göztepe’yi çalıştırırken, Tomas ise Çaykur Rizespor’un başında bulunuyordu. 2020 yılında Rize’de oynanan bu maçta Tomas’ın öğrencileri 3-2’lik skorla kazanmıştı.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN’DEN ÇAĞRI

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen maç öncesi taraftarlara çağrıda bulundu. Başkan Özgökçen, “Göztepe maçı için yaptırdığımız 42 bin bayrak statta Konyaspor sevdalılarını bekliyor olacak. Takımımızın sahaya 11 değil 42 bin 11 kişi çıktığını herkese göstermek için hep beraber tribünde olalım” dedi.

3.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum