Konyaspor duvarı aşılmıyor

Konyaspor-Fenerbahçe maçı ligin en çok gol atan takımıyla en az gol yiyen ekiplerini karşı karşıya getirdi, gülen taraf Konyaspor oldu. Yeşil Beyazlılar 4 hafta sonra Başakşehir ile birlikte gol yemeyen iki takımdan biri olarak otoritelerden tam not aldı.

Konyaspor duvarı aşılmıyor

Yeşil Beyazlılar, Fenerbahçe galibiyetiyle seriyi 2 maça çıkartırken, 4 maçta da gol yemeyerek Başakşehir takımı ile birlikte istatistiklerde yer aldı.

İlhan Palut idaresindeki Konyaspor ilk 4 haftada 5 gol atma başarısı gösterirken, Portekizli Jorge Jesus önderliğindeki lider Fenerbahçe ise ilk 3 haftalık süreçte ağlarında tam 6 gol gördü.

KONYASPOR’UN DEMİR ELDİVENİ; SEHİC

Süper Lig’in 4. Haftasında İstanbulspor deplasmanından zaferle ayrılarak galibiyetle tanışan Konyaspor, Fenerbahçe maçında da kalesini yine gole kapatmayı başararak Başakşehir ile birlikte gol yemeyen tek takım olarak istatistiklere geçti.

konyaspor-duvari-asilmiyor.jpg

SEHİC GOL YEMEYEREK 4’TE 4 YAPTI

Avrupa Kupasında Vaduz kazası yaşayan Yeşil Beyazlılar, lige deplasmanda golsüz Ankaragücü beraberliğiyle başlarken, Başakşehir maçında da rakip fileleri havalandıramasa da kalesini gole kapattı. Deplasmanda farklı kazandığı İstanbulspor mücadelesini de gol yemeden tamamlayan Konyaspor, Muhammet Demir’le geçtiği Fenerbahçe maçında da kalesinde duvar ördü.

konyaspor-duvari-asilmiyor-001.jpg

PERFORMANSIYLA ZİRVEDE

Ligin ilk 4 maçında kalesini gole kapatan Yeşil Beyazlıların tecrübeli eldiveni İbrahim Sehic, bu başarıda büyük pay sahibi oldu. 4 karşılaşmada 90’ar dakika forma giyen Bosna Hersekli eldiven, performansıyla zirve yaptı. Sehic, geçtiğimiz sezon ligde 37 maçlık bir süre alırken 45 gol yemiş, 12 mücadelede ise kalesinde geçit vermemişti.

konyaspor-duvari-asilmiyor-002.jpg

konyaspor-duvari-asilmiyor-003.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum