Konyaspor duyurdu! Zymer Bytyqi ile yollar ayrıldı

Konyaspor’da 2 yıldır forma giyen Zymer Bytyqi ile yollar ayrıldı. Olympiakos'a transfer olan Bytyqi ile ayrılığı, Yeşil beyazlı kulüp, “Bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” diyerek duyurdu.

Konyaspor duyurdu! Zymer Bytyqi ile yollar ayrıldı

Konyaspor’da 2 yıldır forma giyen Zymer Bytyqi ile yollar ayrıldı. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Teşekkürler Zymer Bytyqi! Kulübümüze yaklaşık 2 yıl hizmet eden futbolcumuz Zymer Bytyqi’ye verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

konyaspor-duyurdu-zymer-bytyqi-ile-yollar-ayrildi.jpeg

OLYMPİAKOS'A TRANSFER OLDU

Konyaspor'da forma giyen Zymer Bytyqi, gösterdiği performans ile birçok takımın dikkatini çekmeyi başardı. Yunanistan Ligi'nin güçlü ekiplerinden Olympiakos, Bytqi için Konyaspor ile anlaşma sağladı. Bytyqi transferinin 1 milyon Euro bonservis bedeline noktalandığı belirtildi.

konyaspor-duyurdu-zymer-bytyqi-ile-yollar-ayrildi.png

Zymer Bytyqi, Konyaspor'da görev aldığı 83 maçta 12 kez rakip fileleri havalandırdı. Kosovalı kanat oyuncusu bu sezon çıktığı 23 karşılaşmada 1 gol, 3 asist kaydetti.

Sandnes altyapısında futbola başlayan Kosovalı futbolcu, Salzburg'a transfer daha olmuştu. Bytyqi Konyaspor'a 2 yıl önce Salzburg'tan bedelsiz olarak gelmişti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.