Konyaspor elini çabuk tuttu

Geçen sezon uzun süre zirve mücadelesi yapan ve sezonu 3. sırada tamamlayan Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı. Yeşil-beyazlılar rakiplerinden çok daha erken davranarak transfer hamlelerini yaptı.

Konyaspor elini çabuk tuttu

Geçen sezon uzun süre zirve mücadelesi yapan ve sezonu 3. sırada tamamlayan Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı.

Son olarak Yukatel Kayserispor’dan Yasir Subaşı ile sözleşme imzalayan Konyaspor, böylece yeni sezon öncesi 6. transferini gerçekleştirdi. Gelecek sezon üç kulvarda mücadele edecek olan, hem yerli hem de yabancı oyuncu transferinde elini çabuk tuttu.

konyaspor-002.jpg

Yeşil-beyazlılar, şimdiye kadar kadrosuna 24 yaşındaki Bruno Paz, 26 yaşındaki Yasir Subaşı, 26 yaşındaki Robert Muric, 27 yaşındaki Cebrail Karayel, 28 yaşındaki Domagoj Pavicic’i ve 29 yaşındaki Ahmet Oğuz’u dahil etti.

UEFA Konferans Ligi’ne 2. Eleme Turu’ndan dahil olacak Konyaspor, ilk maçını 21 Temmuz 2022 tarihinde rövanş maçını ise 28 Temmuz 2022’de oynayacak. Yeşil-beyazlılar yeni sezon hazırlıklarına ise 18 Haziran’da başlayacak.

2-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.