Konyaspor evinde kaybetmiyor

Çaykur Rizespor’u 3-0 net bir skorla geçen Konyaspor evindeki yenilmezlik serisini 7 maça çıkarttı.

Konyaspor evinde kaybetmiyor

Süper Ligin 13’üncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Çaykur Rizespor’u konuk eden Konyaspor sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlılara 3 puanı getiren goller dakika 1 Bytygi, dakika 63 M’Poku ve 90+4 Michalak’tan geldi.

Bu sonucun ardından Konyaspor puanını 26’ya çıkartarak 3.basamakta yer alırken, konuk ekip Çaykur Rizespor ise 7 puanda kalarak son sırada yer aldı. Konyaspor ligin 14’üncü haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübüne konuk olurken, Çaykur Rizespor ise kendi sahasında Kayserispor’u konuk edecek.

SON 4 MAÇTA 12 PUAN

Konyaspor, son 4 maçtaki performansıyla üst sıralara tırmanmayı sürdürdü. Lige çok iyi başlangıç yapan yeşil-beyazlılar son 4 maçında sahadan galibiyetle ayrılarak 12 puanı hanesine yazdırdı. Çaykur Rizespor’u yenerek ligdeki 7’inci galibiyetini alan yeşil-beyazlılar puanını 26’ya çıkarttı ve zirveyle farkı 4’e düşürdü.

İÇ SAHADA YENİLMEZLİK SERİSİ 7 MAÇA ÇIKTI

Konyaspor’un iç sahadaki yenilmezlik serisi 7 maça çıktı. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda son olarak geçen sezonun 29. haftasında Fenerbahçe’ye yenilen yeşil-beyazlı ekip, bu mağlubiyetin ardından evinde kaybetmedi.

Bu sezon 7 karşılaşmada 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Konyaspor 17 puan topladı. Yeşil- beyazlılar bu seride toplam 14 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

konyaspor-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.