Konyaspor, Fenerbahçe maçına kilitlendi: "Takım ruhumuz şahane, hedefimiz 3 puan"

Süper Lig'in 29. haftasında pazartesi günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak Konyaspor, karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Yeşil Beyazlıların başarı futbolcusu Amir "Takım ruhumuz şahane. Hedefimiz 3 puan" dedi.

Konyaspor, Fenerbahçe maçına kilitlendi: "Takım ruhumuz şahane, hedefimiz 3 puan"

Konyaspor'lu futbolcu Amir Hadziahmetovic, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada, son 4 maçtır bir çıkış yakaladıklarını ve amaçlarının Fenerbahçe maçından da galip ayrılarak çıkışı sürdürmek olduğunu söyledi.

Pazartesi günü oynanacak maçın zor geçeceğini bildiklerini ve karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Hadziahmetovic "Yeni gelen hocamızla birlikte takımımız çok iyi bir hava yakaladı. Takım ruhumuz şahane. Bu maçtan güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Hedefimiz tabiki de 3 puan” diye görüş belirtti.

amir.jpg

Amir Hadziahmetovic, takımın teknik direktör değişiminin ardından mağlubiyet almadığı ve bunun en önemli nedeninin ne olduğu sorusuna ise “Hocamız geldikten sonra 4 maçtır kaybetmedik. Bu maçların sadece ikisinde oynayabildim. İki maçı da sakatlığım nedeniyle kaçırmış oldum. Şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Tabiki hocamız bana şans verdiği sürece elimden gelenin en iyisini yapmak için sahada her şeyimi vereceğim. Takım olarak da hocamız geldikten sonra iyi işler çıkartmaya başladık. Daha iyi pres yapıyoruz ve topu saklayarak topla daha iyi işler yapıyoruz. Bunu da maçlarda daha iyi oynayarak herkese gösteriyoruz” şeklinde cevap verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.