Konyaspor, Fenerbahçe’yi Eskişehir’de ağırlayacak

Süper Lig’in 4. haftasında Konyaspor, bugün Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor-Fenerbahçe maçı nerede, ne zaman, hakemi kim, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte merak edilen soruların cevapları.

Konyaspor, Fenerbahçe’yi Eskişehir’de ağırlayacak

Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, Konyaspor-Fenerbahçe maçı hakemi kim, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’de 4. hafta 29 Ağustos Pazartesi günü oynanacak Konyaspor-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Sivasspor maçlarıyla kapanacak.

KONYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI NEREDE?

Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadele bugün (29 Ağustos Pazartesi) saat 19:15'te Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Maç saatinde Eskişehir’de yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı 23 derece olacak.

İKİ TAKIM DA OYNADIĞI 3 MAÇI KAYBETMEDİ

Süper Lig’in 3. haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek 3 puanla tanışan Yeşil-Beyazlılar, son dönemin formda takımlarından Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Sarı-Lacivertliler de son olarak Austria Wien'i 4-1, Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etmişti.

KONYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Konyaspor-Fenerbahçe maçı beIN Sports HD1 kanalı ile beIN Connect uygulamasından canlı takip edilebilecek. Bu iki adres dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

KONYASPOR - FENERBAHÇE MAÇININ HAKEMİ KİM?

Konyaspor - Fenerbahçe maçını FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Pazartesi akşamı oynanacak mücadelede Kardeşler’in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Serkan Ok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Atilla Karaoğlan.

34 yaşındaki Bursa bölgesi hakemi Arda Kardeşler, son olarak Konyaspor’un geçen sezonun ikinci yarısında Fatih Karagümrük’e 2-1 mağlup olduğu maçı yönetmişti.

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇININ VAR HAKEMİ KİM?

Konyaspor - Fenerbahçe maçında görev yapacak VAR hakemi, henüz TFF tarafından açıklanmadı.

KONYASPOR’DA EKSİKLER

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Konyaspor’da 2 eksik futbolcu bulunuyor. Yeşil Beyazlı ekipte sakatlığı bulunan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğulcan Ülgün ile antrenmanda sakatlık geçiren ve 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan 33 yaşındaki kanat oyuncusu Amilton Minervino, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

KONYASPOR’UN FENERBAHÇE MAÇI KADROSUNDA YER ALAN OYUNCULAR 

İlhan Palut yönetiminde dün karşılaşmanın yapılacağı Eskişehir’e giden Konyaspor’un Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alan oyuncular şöyle: 

KALECİ: İbrahim Sehic, Erhan Erentürk, Mehmet Erdoğan

SAVUNMA: Ahmet Oğuz, Yasir Subaşı, Guilherme Sitya, Cebrail Karayel, Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Francisco Calvo, Kahraman Demirtaş

ORTA SAHA: Amir Hadziahmetovic, Bruno Paz, Soner Dikmen, Domagoj Pavicic, Endri Çekiçi, Amar Rahmanovic, Adem Eren Kabak, Konrad Michalak, Zymer Bytyqi, Robert Muric

FORVET: Muhammet Demir, Uche Ikpeazu.

konyaspor-fenerbahceyi-eskisehirde-agirlayacak.jpeg

MAÇA YOĞUN İLGİ

Konyaspor taraftarı, Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda Fenerbahçe ile oynanacak maçın biletlerine yoğun ilgi gösterdi.

KONYASPOR 7 KEZ RAKİBİNİ MAĞLUP ETTİ

Süper Lig’in 4. Haftasında Eskişehir’de Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak Konyaspor, rakibi ile 43. randevuya çıkacak. İki takım, Süper Lig'de 42 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 32'sini Fenerbahçe, 7'sini ise Konyaspor kazandı. Üç müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertli takım 108 kez fileleri havalandırdı, yeşil-beyazlı ekip ise 47 gol kaydetti.

GEÇEN SEZON İLK MAÇI KONYASPOR KAZANDI

Geçtiğimiz sezon 11. haftada Konya’da oynanan ve ilk yarısı Konyaspor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1’lik skorla kazanmıştı. Yeşil Beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Soner Dikmen ile 11. dakikada Abdülkerim Bardakcı kaydetmiş, konuk ekibin tek sayısını ise 84’te İrfan Can Kahveci atmıştı.

konyaspor-fenerbahceyi-eskisehirde-agirlayacak-001.jpeg

SON RANDEVUDA DA ÖNE GEÇTİ AMA DURDURAMADI

30. haftada İstanbul’da oynanan randevuda ise Konyaspor 35. dakikada Zymer Bytyqi’nin golüyle ilk yarıyı önde tamamlamış ancak ikinci yarıda Fenerbahçe’yi durduramamıştı. Yeşil Beyazlılar, 66. dakikada Minjae Kim ve 88’de Dimitrios Pelkas’ın golleriyle sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.