Konyaspor fırtınası dinmiyor

Süper Lig'de Konyaspor fırtınası esmeye devam ediyor. Ligdeki yüksek formunu Antalyaspor karşısında da devam ettiren yeşil-beyazlılar büyük bir başarının da altına imza attı.

Konyaspor fırtınası dinmiyor

Süper Lig'de Konyaspor fırtınası esmeye devam ediyor. Ligdeki yüksek formunu Antalyaspor karşısında da devam ettiren yeşil-beyazlılar, Akdeniz ekibini kendi sahasında 1-0 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı. Ligde oynadığı son 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Konyaspor 7 puan topladı.

Öte yandan Trabzonspor'un ardından ligin en az yenilen 2. takımı olan Konyaspor, bu sezon çıktığı 17 maçta 9 galibiyet alırken 6 kez berabere kaldı ve sadece Galatasaray ile Gaziantep deplasmanlarında puan kaybı yaşadı. Yeşil-beyazlılar, ayrıca yediği 14 golle Karadeniz ekibi Trabzonspor’un ardından defansif olarak en başarılı 2. takım oldu.

EVİNDE KAYBETMİYOR

Konyaspor iç sahada da rekora koşuyor. 15 maçtır kaybetmeyen yeşil-beyazlılar sahasında 9 galibiyet ve 6 beraberlik alırken yenilgi yüzü görmedi. Konyaspor kendi evinde oynadığı 15 maçta rakip filelere 24 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü. Konya Büyükşehir Stadı'nda son yenilgisini 2020-2021 sezonunun 29. haftasındaki Fenerbahçe mücadelesinde yaşadı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.