Konyaspor gönülleri fethedecek! Yolculuk bugün

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arayı antrenmanlarla değerlendiren Konyaspor, Zeljeznicar ile oynayacağı dostluk maçı için bugün Saraybosna’ya uçuyor. Mücadele, 29 Kasım Salı günü yerel saat ile 18.00’de Grbavica Stadı'nda oynanacak.

Konyaspor gönülleri fethedecek! Yolculuk bugün

Süper Lig’e verilen Dünya Kupası arasını yaptığı çift idmanlarla değerlendiren Konyaspor, yarın Bosna Hersek’in 1. Lig ekiplerinden kardeş takım Zeljeznicar ile dostluk maçında karşılaşacak. İki kardeş kulüp arasındaki mücadele yerel saat ile 18.00’de Grbavica Stadı'nda oynanacak.

Bugün sabah saatlerinde özel uçakla Saraybosna’ya gidecek kafilede Konyasporlu yöneticiler ile birlikte iş, siyaset ve spor camiasının tanınmış simaları da olacak.

Yeşil beyazlıların FK Zeljeznicar ile oynayacağı dostluk maçı, İbrahim Sehic ve Amir Hadziahmetovic için duygusal bir karşılaşmaya da sahne olacak.

Boşnak ikili, kariyerlerinin dönüm noktası kulüplerinin yanı sıra taraftarları ve Grbavica Stadı ile yıllar öncesine dönüp duygusal anlar yaşayacak.

Bosna Hersek Milli Takımı'nın da vazgeçilmezleri arasında yer alan ikilinin yanı sıra geçmiş dönemlerde de birçok Boşnak ismin Konyaspor'da forma giymesi nedeniyle taraftarlar Yeşil beyazlılara kucak açacak.

Konyaspor, Zeljeznicar karşılaşması sonrası verilecek 3 günlük iznin ardından 3 Aralık Cumartesi günü Antalya Belek’te toplanacak ve yaklaşık iki hafta sürecek bir kamp gerçekleştirecek.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.