Konyaspor, Göztepe karşısında bir ilki başarmak istiyor

Konyaspor, yarın deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. İzmir’de rakibi karşısında galibiyeti bulunmayan Yeşil-Beyazlılar, maçı kazanarak bir ilke imza atmak istiyor.

Konyaspor, Göztepe karşısında bir ilki başarmak istiyor

Süper Ligin 40.haftasında Konyaspor, Göztepe’ye konuk olacak. Yeşil-Beyazlı takım son çalışmasını bugün Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Palut nezaretinde yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışma düz koşu ile başladı. Daha sonra hücum ve savunma antrenmanı yapan futbolcular çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

İlhan Palut, özellikle savunma kurgusunda ve alan-adam paylaşımı konusunda antrenmanı sık sık durdurarak uyarılarda bulunduğu öğrenilirken, hücum organizasyonları üzerinde de oyuncularına ne yapmaları gerektiğini ifade ettiği belirtildi. Yeşil-Beyazlı takım bugün İzmir’e giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

KONYASPOR’DA  5, GÖZTEPE’DE 2 EKSİK

Öte yandan Konyaspor’da sakatlıkları devam eden Eray Birnican, Marin Anicic, Samuel Eduok ve Deni Milosevic ile Karagümrük maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Amir Hadziahmetovic bu maçta forma giyemeyecek. Göztepe'de ise Marko Mihojevic ve kaleci Balazs Megyeri'nin sakatlıkları devam ediyor.

19.RANDEVU

İki takım yarın oynanacak olan karşılaşma ile 19. kez karşı karşıya gelecek. Konyaspor, rakibi Göztepe karşısında oynadığı 18 maçta 3 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 5 beraberlik alırken, rakip filelere 16 gol atıp 27 gol yedi. Yeşil-Beyazlı takım 7 maçta ise hiç gol atamadı. 

Öte yandan Yeşil-Beyazlı takım rakibi ile İzmir’de oynadığı 9 karşılaşmadan 3 puan çıkaramadı. Konyaspor söz konusu 9 maçta 7 mağlubiyet 2 beraberlik alırken, rakip filelere 5 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü. Konyaspor yarınki maçta sahadan 3 puanla ayrılarak bir ilke imza atmak istiyor.

PALUT VE KARAMAN 2.KEZ 

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ve Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman yarın akşam oynanacak maç ile ikinci kez birbirlerine rakip olacak. Daha önce 2019-2020 sezonunda Ünal Karaman’a rakip olan İlhan Palut o karşılaşmayı 2-0’lık skorla kazanmıştı. Palut, o sezon Göztepe’yi çalıştırırken, Ünal Karaman ise Çaykur Rizespor’u çalıştırıyordu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.