Konyaspor hakem kurbanı! İşte kanıtlar...

Konyaspor Kulübü MHK ve hakem Ali Şansalan’ın istifasını isterken, eski hakemler Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban yeşil-beyazlı kulübün hakem hataları nedeniyle maçı kaybettiğine dikkat çekti.

Konyaspor hakem kurbanı! İşte kanıtlar...

Süper Lig’in 32. haftasında Çaykur Rizespor Stadyumu’nda oynanan Çaykur Rizespor-Konyaspor karşılaşmasını 2-1’lik skorla Rizespor kazandı.

Kritik mücadele bitti fakat tartışmaları bitmedi.

Maçın ardından açıklama yapan Konyaspor Kulübü, MHK ve hakem Ali Şansalan’ın istifasını isterken, eski hakemler Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban hakem hatalarına değindi.

Yayıncı kuruluşta Çaykur Rizespor-Konyaspor maçını değerlendiren eski hakemler, yeşil-beyazlı kulübün hakem hataları nedeniyle maçı kaybettiğine dikkat çekti.

Yıldırım ve Çoban, Ali Şansalan’ın verdiği kararların skandal olduğunu belirterek, “Ayağa basma yok, formadan tutma yok, avantaj kaybetme yok, kontrolsüzlük yok, küçük bir bedensel temas var. Dolayısıyla Amilton’a verilen sarı kart yanlış. Konyaspor’un yediği ilk golde ise net ofsayt var. VAR sisteminin oluğu bir maçta bu golün verilmemesi lazım. Skandal bir gol. Bilimsel olarak kabul etme şansımız yok” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.