Konyaspor hata istemiyor

Konyaspor’da Başkan Fatih Özgökçen ve kurmayları en doğru ismin kadroya katılması için titiz davranırken maliyetsiz ve bonservisi elinde isimler üzerinde dururken, hata yapmak istemiyor.

Konyaspor hata istemiyor

Yeni sezona iddialı bir kadro ve zirve parolasıyla başlamak isteyen Konyaspor transfer çalışmalarını tamamlamak için teknik direktör İlhan Palut’un istediği futbolculara kilitlendi.

18 Haziran’da başlayacak yeni sezon öncesinde Brona Baz, Cebrail Karayel ve Ahmet Oğuz’u renklerine bağlayarak 3 transferi tamamlayan ve dikkatleri üzerine toplayan yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda yönetim çalışmalarını sürdürüyor.

Konyaspor’da şimdi gözler kaleci, stoper, orta saha, kanat ve forvet transferine çevrilmiş durumda. Listesinde bir çok isim olan yeşil beyazlılarda 3 oyuncu ile imza aşamasına gelindiği öğrenilirken, diğer isimlerle de temasların sürdüğü kaydedildi.

Öte yandan Konyaspor’da Başkan Fatih Özgökçen ve kurmayları en doğru ismin kadroya katılması için titiz davranırken maliyetsiz ve bonservisi elinde isimleri kazandırma politikası yürütmesi ekonomik açıdan da yeşil-beyazlıları elini rahatlatıyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.