Konyaspor hazırlık maçında berabere kaldı

Konyaspor’un hazırlık maçında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 1-1 berabere tamamladı.

Konyaspor hazırlık maçında berabere kaldı

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Erzurum’da sürdüren Konyaspor, ikinci hazırlık maçında TFF 1.Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 1-1 berabere tamamladı.

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi sahasında oynanan karşılaşmada, Yeşil-beyazlılar, Erhan, Cebrail, Uğucan, Adil,Guilherme, Soner, Amir, Muric, Zymer, Amar, Sokol ilk 11’i ile maça başlarken, Çaykur Rizespor, Tarık, Alberk, Emir Han, Selim, Kerem, Dokovic, Mithat, Mendes, Efe, Bolsaıne, Eren ilk 11’i ile çıktı.

konyaspor-002.jpg

Karşılaşmaya iyi başlayan yeşil-beyazlılar 35.dakikada Sokol Cikalleshi’nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçerken, Karadeniz ekibi bu gole 38 dakikada Bolasie Yala ile cevap verdi. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Teknik Direktör İlhan Palut, ikinci yarıya ise Sehic, Ahmet Oğuz, Adil, Kahraman, Guilherme, Bruno, Oğulcan, Amilton, Konrad, Pavicic ve Endri ilk 11’ini sahaya sürdü.

Karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol olmayınca karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum