Konyaspor hazırlık maçında yarın Antalyaspor ile karşılaşacak

Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, son hazırlık maçını Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile yapacak. Yeşil-Beyazlılar, hazırlık maçının ardından Konya’ya dönecek.

Konyaspor hazırlık maçında yarın Antalyaspor ile karşılaşacak

Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, son hazırlık maçını yarın Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile yapacak. İlk hazırlık maçında Erzurumspor ile karşılaşan Konyaspor rakibini 2-1 mağlup etmişti. Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17:00'de başlayacak. Seyircisiz oynanacak olan mücadele Konyaspor youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Öte yandan Konyaspor’un, Erzurum kampı tamamlanıyor. 22 Temmuz’dan itibaren  Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Beyazlılar Antalyaspor maçı sonrasında Konya’ya dönecek.

Yoğun geçen Erzurum kampında hücum, pas çalışması, taktik ve çift kale maçlar yaparak yeni sezona hazırlanan Konyaspor’da oyuncuların sergiledikleri performans Teknik Direktör İlhan Palut’un yüzünü güldürdü. Konya’ya döndükten sonra izine çıkacak olan Yeşil-Beyazlılar, daha sonra Kayacık tesislerinde toplanarak lig hazırlıklarına yeniden başlayacak.  

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.