Konyaspor hem kaybetti hem kazandı

Konyaspor, Trabzonspor’a deplasmanda 2-1 yenildi fakat ortaya koyulan futbol ve mücadele gelecek haftalar için taraftarlara umut verdi. Yeşil-beyazlılar 3 günlük iznin ardından 14 Kasım’da Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başlayacak.

Konyaspor hem kaybetti hem kazandı

Konyaspor’daki kriz son olarak yönetimin olağanüstü genel kurul kararı ile zirveye çıkmıştı. Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Anadolu Kartalı, Trabzonspor deplasmanında gerçek kimliğini sahaya yansıttı.

KONYASPOR MİLLİ ARADA TOPARLANACAK

Yeşil-beyazlılar güçlü rakibine 2-1 yenilse de sergilenen futbol ve mücadele gelecek haftalar için umut verdi. Konyasporlu taraftarlar da maç sonunda takımın istek ve arzusunu takdir etti.

Teknik direktör Hakan Keleş; “1 puan alsam da üzüleceğim bir maçtı” diyerek oyuncularının performansını övdü. Milli araya dikkat çeken Keleş, bu süreçte iyi çalışacaklarını ve toparlanacaklarını söyledi.

konyaspor-hem-kaybetti-hem-kazandi.jpg

FUTBOLCULARA 3 GÜN İZİN

Konyaspor’da futbolculara Trabzon maçı sonrası 3 gün izin verildi. Yeşil-beyazlılar Süper Lig’in 13. hafta mücadelesinde iç sahada Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 14 Kasım Salı günü başlayacak.

Konyaspor – Kasımpaşa maçı 25 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak.

konyaspor-hem-kaybetti-hem-kazandi.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum