Konyaspor hücum ve savunma çalıştı

Konyaspor , Pazartesi günü Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ederken İlhan Palut, hücum organizasyonları üzerinde durdu.

Konyaspor hücum ve savunma çalıştı

Konyaspor, Pazartesi günü deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı 1. hafta maçının hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmanda tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Musa Çağıran, Barış Yardımcı, Erdon Daci ile U17 Milli Takım kampında bulunan Ahmet Karademir yer almadı.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, kuvvet çalışması ile devam etti. Futbolcular savunma-hücum organizasyon çalışmasının ardından topla oyun ile tamamladı. Konyaspor’da, Sivasspor maçının hazırlıkları yarın yapılacak antrenmanla devam edecek.

Öte yandan Kayacık Tesislerinde teknik direktör İlhan Palut  lige 3 puanla başlama adına bir dizi tedbir aldı. Genç teknik adam  rakip analizleri ve taktik çalışmalar dışında oyuncularıyla mini toplantılar yaparak galibiyet dışında başka ihtimali düşünmek istemediğini anlattığı kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.