Altın 7179.44
BIST 12433.5
Dolar 44.1825
Euro 50.6158
Sterlin 58.3242

Konyaspor hücum ve savunma çalıştı!

Deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Konyaspor, günü öğleden sonra yaptığı antrenmanla değerlendirdi.

Konyaspor hücum ve savunma çalıştı!

13 Mart Pazar günü Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu 29.hafta maçında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Konyaspor, günü öğleden sonra yaptığı antrenmanla değerlendirdi.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, salon çalışması ile başladı. Futbolcular, sahada yapılan güç çalışmasının ardından savunma-hücum organizasyon çalışması gerçekleştirdi.

Antrenman, çift kale maç ile sona erdi. Yeşil-beyazlılarda Kayserispor maçının hazırlıkları yarın yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

Öte yandan teknik direktör İlhan Palut, antrenman esnasında oyuncularını sık sık uyarılarda bulundu.

konyaspor-004.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.