Konyaspor için 280 kilometre pedal çevirecek

Konyaspor taraftarı Yusuf Akyüz, yeşil-beyazlı takımın bu hafta Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmayı yerinde izlemek için bisikletiyle başkente gidecek. Hazırlıklar tamam, yolculuk yarın başlıyor.

Konyaspor için 280 kilometre pedal çevirecek

Konyaspor bu hafta deplasmanda Ankaragücü’ne konuk olacak. Mücadele Pazar günü saat 17.00’de Eryaman Stadyumu’nda oynanacak.

280 KİLOMETRE PEDAL ÇEVİRECEK

Konyaspor taraftarı deplasmanda takımını yalnız bırakmayacak. Yeşil-beyazlı takıma sevdalı aslen Erzurumlu olan Yusuf Akyüz, bu maça bisikletiyle gidecek.

konyaspor-icin-280-kilometre-pedal-cevirecek-001.jpg

Yusuf Akyüz, zorlu yolculuk öncesi hazırlıklarını tamamladı. Bisikletinin bakımlarını yaptıran Konyaspor taraftarı, Cumartesi günü Ankara’ya gitmek için yola çıkacak ve yaklaşık 280 kilometre pedal çevirecek. Dönüş yolculuğuyla birlikte bu mesafe 560 kilometreyi bulacak.

konyaspor-icin-280-kilometre-pedal-cevirecek-003.jpg

5 YILLIK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Aynı zamanda Nalçacılılar taraftar grubunda yer alan Yusuf Akyüz, bisikletle deplasman maçına gitmek için 5 yıldır plan yapıyordu. Akyüz, bu hayalini Ankaragücü - Konyaspor maçında gerçekleştirerek bir ilk imza atmak istiyor.

konyaspor-icin-280-kilometre-pedal-cevirecek-002.jpg

Sıkı bir Konyaspor taraftarı olan Yusuf, sadece iç saha maçları değil fırsat buldukça hızlı trenle, otobüsle deplasman maçlarına giderek takımını yalnız bırakmıyor.

BAŞKAN ALTAY'DAN HEDİYE

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yarın Ankaragücü-Konyaspor maçı için yola çıkacak Yusuf Akyüz'e bisiklet sporcularının kullandığı mayo gönderdi. Akyüz, sosyal medya hesabından kendisine destek veren Başkan Altay'a teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum