Konyaspor için kritik görüşme

Konyaspor'da 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor Yüksek Divan Kurulu üyeleri ile görüştü.

Konyaspor için kritik görüşme

Konyaspor’da yeni yönetim için ilk adım adıldı. Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan ve üyeler Mehmet Günbaş, Serhat Yaya ile Sertaç Tuza Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyarette, 20 Kasım'da yapılacak seçim süreci ele alındı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrası Konyaspor Yüksek Divan Kurulu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yüksek Divan Kurulu (YDK) Yönetimi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay ile Konyasporumuzun olağanüstü genel kurul toplantısı öncesinde istişarelerde bulunmak üzere ziyaret ettik. Kulübümüze bu zor gününde şehrimizin yöneticileri, milletvekilleri, iş adamları, odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarının destek çıkması ve bu desteğe Büyükşehir Belediye Başkanımızın önayak olması talebinde bulunduk”.

“SAYIN Uğur İbrahim Altay Belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da oluşacak yeni yönetime imkanlar çerçevesinde destek olacaklarını, şehrin takımının Süper Lig’de hak ettiği yerde olması, maddi olarak güçlü ve takıma takviyeler yapabilecek yeni bir yönetim noktasında acele edilmesi gerektiğini ifade etti.

YDK Yönetimi olarak potansiyel yönetici adayları ile irtibatta bulunduğumuzu ve ilk genel kurul toplantısı öncesinde bir listenin çıkması için ve kulübümüzün sahipsiz kalmaması için hep beraber çaba sarf edeceğimiz hususunda görüş birliğine varılmıştır”

Toplantının olumlu bir havada geçtiği ve başkanlık konusunda kısa zamanda isimlerin netlik kazanabileceği ifade edildi. Konyaspor YDK heyetini Vali Vahdettin Özkan ile de bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.