Konyaspor ile Sivasspor Süper Lig'de 26. randevuya çıkacak

Konyaspor ile Sivasspor, Pazartesi günü Süper Ligde 26. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 25 lig maçından 7’sini Konyaspor, 9’nu Sivasspor kazandı, 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Konyaspor ile Sivasspor Süper Lig'de 26. randevuya çıkacak

Konyaspor ile Sivasspor, Pazartesi günü Süper Ligde 26. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 25 lig maçından 7’sini Konyaspor, 9’unu Sivasspor kazandı, 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Rekabetteki 7 maçtan galip ayrılan Konyaspor, toplamda rakip fileleri 27 kez havalandırdı, Sivasspor  ise 28 gol attı. Geçen sezonki maçlarda Konyaspor evinde 1-0, deplasmanda ise 3-1'lik skorlarla mağlup olmuştu.

SİVASSPOR’A TARİHİ YENİLGİYİ TATTIRDI

Konyaspor rakibi karşısında en farklı skorlu galibiyetini 5-0’lık sonuçla almıştı.

2017-2018 sezonunun 28.haftasında Sergen Yalçın yönetiminde sahaya çıkan yeşil beyazlılar, gol perdesini 16. dakikada Skubic ile açmıştı. 59. dakikada Mehdi Bouarabia'nın füzesiyle farkı 2'ye çıkaran yeşil beyazlılar, 69 ve 75'te sahanın yıldızı golcü Samuel Eto ile skoru 4-0'a getirmişti. Oyuna 76. dakikada dahil olan Volkan Şen ise 87'de son sözü söylemiş ve durumu 5-0’a getirmişti. Bu karşılaşmayı yine Fırat Aydınus yönetmişti.

KONYASPOR 6 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Konyaspor, rakibi Sivasspor’u Süper Lig'de son 6 maçtır yenemiyor. Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 8 Nisan 2018 tarihinde Konya’da 5-0'lık sonuçla alan yeşil-beyazlı ekip, daha sonraki 6 maçtan 3’ünü kaybederken, 3'ünde berabere kaldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.