Konyaspor, İlhan Palut için harekete geçiyor

Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı yönetimin genç teknik adam ile uzun vadede çalışmayı planladığı öğrenildi.

Konyaspor, İlhan Palut için harekete geçiyor

Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Yeşil-Beyazlı yönetiminin 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek olan genç teknik adamla uzun vadede çalışmayı planladığı öğrenildi.

Konyaspor yönetiminin Palut ile ön görüşmeyi yaptığı ve her iki tarafında prensipte anlaşıldığı kaydedildi. Görüşmede Konyaspor’un geleceği de masaya yatırıldığı kaydedildi. Konyaspor yönetiminin önümüzdeki günlerde konu ile ilgili bir açıklama yapacağı belirtildi.

Öte yandan Palut daha önce açıklamalarında Konyaspor’da uzu yıllar görev yapmak istediğini dile getirmişken, Konyaspor yönetimi de genç teknik adamla güzel bir uyum yakaladıklarını açıklamıştı.

30 MAÇTA 11 GALİBİYET

2020-2021 sezonun ortasında Konyaspor ile mukavele imzalayan ve 264 gündür yeşil-beyazlı takımının başında bulunan İlhan Palut bugüne kadar çıktığı 30 maçta 11 galibiyet 13 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

44 yaşındaki tecrübeli hoca bu sezon ise süper ligde 11 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve sadece 1 yenilgi alarak 1.82 puan ortalamasını tutturdu. İlhan Palut bu süreçte 20 puan toplarken, 11 puan yitirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.