Konyaspor ilk iç saha galibiyetini almak istiyor

Konyaspor’da gözler ilk iç saha galibiyeti için Sivasspor maçına çevrildi. Pazar gününü izinli geçiren yeşil-beyazlı takım yarın Sivasspor maçının hazırlıklarına start verecek. Konuk ekipte iki önemli isim bu maçta forma giyemeyecek.

Konyaspor ilk iç saha galibiyetini almak istiyor

Konyaspor'da Samsun galibiyeti sonrası moraller yerinde. Teknik direktör Ali Çamdalı, futbolcularına bir gün izin verdi.

Konyaspor Süper Lig’in 6. haftasında 21 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de Sivasspor’u konuk edecek.

HEDEF İLK İÇ SAHA GALİBİYETİ

Yeşil-beyazlılar Pazartesi günü saat 18.00’de yapacağı antrenmanla Sivas maçı hazırlarına başlayacak. Bu sezon evinde Galatasaray’a yenilen, Kayserispor’la berabere kalan yeşil-beyazlı takımda hedef ilk iç saha galibiyeti.

konyaspor-ilk-ic-saha-galibiyetini-almak-istiyor-konyasporda-gozler-ilk-ic-saha-galibiyeti-icin-sivasspor-macina-cevrildi-pazar-gununu-izinli-geciren-yesil-beyazli-takim-yarin-sivasspor-macinin-hazirliklarina-start-verecek.png

SİVAS’TA İKİ ÖNEMLİ EKSİK

Dün oynanan karşılaşmada Gaziantep FK’yı 3-2 mağlup eden Sivasspor’da golcü oyuncu Rej Manaj sakatlığı, Keita Balde ise kırmızı kart gördüğü için Konyaspor maçında oynayamayacak.

konyaspor-ilk-ic-saha-galibiyetini-almak-istiyor-konyasporda-gozler-ilk-ic-saha-galibiyeti-icin-sivasspor-macina-cevrildi-pazar-gununu-izinli-geciren-yesil-beyazli-takim-yarin-sivasspor-macinin-hazirliklarina-start-verecek-001.png

Konyaspor'un milli arada transfer ettiği Bazoer, Keyta ve Kramer, Samsun deplasmanında ilk kez forma giydi. Hollandalı stoperin ilk maçında Adil Demirbağ ile uyumu ve performansı beğeni topladı.

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.