Konyaspor imzaya hazırlanıyor!

Konyaspor, dış transferin yanı sıra iç transferde de imza şova hazırlanıyor. Yeşil-Beyazlılar, Guilherme Sitya ve Bytygi ile anlaşma sağlarken, imzaların önümüzdeki günlerde atılacağı kaydedildi.

Konyaspor imzaya hazırlanıyor!

Avrupa'daki temsilcimiz Konyaspor, dış transferin yanı sıra iç transferde de imza şova hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar, performansıyla takımın vazgeçilmezi olan Brezilyalı sol bek Guilherme ve Kosovalı Zymer Bytyqi’nin sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.

Her iki futbolcu ile görüşen ve olumlu cevap alan Konyaspor, Sitya ve Bytyqi ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Yeşil-beyazlı yönetimin önümüzdeki günlerde resmi açıklamayı yapacağı belirtildi.

32 yaşındaki Brezilyalı  savunmacı, geçen sezon 38 maçta; 4 gol ve 5 asist yaparken, Kosovalı futbolcu Zymer Bytqi ise 37 maçta 8 gol 7 asistlik performans sergilemişti.

Öte yandan Konyaspor yönetimi forvet transferinde de görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil-beyazlı yönetimin, iyi bir golcüyü takıma kazandırma adına hata yapmak istemediği ve bu transferi de bir kaç hafta içinde çözüme kavuşturacağı belirtildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.