Konyaspor - İstanbulspor maçı VAR hakemi belli oldu

Konyaspor, Süper Lig'in 22. haftasında bugün İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 6 haftadır galibiyet alamayan Yeşil - Beyazlılar, çıkış arıyor. Kritik maça saatler kala Türkiye Futbol Federasyonu merak edilen VAR hakemini açıkladı.

Konyaspor - İstanbulspor maçı VAR hakemi belli oldu

Süper Lig’in 22. haftasında Konyaspor, bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

17.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılığını Cem Özbay ve Yusuf Bozdoğan yapacak.

4 hakem ise Burak Şeker.

KONYASPOR - İSTANBULPOR MAÇI VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bu maçta VAR hakemi olarak Alper Çetin görev yapacak. Çetin’e Asistan VAR’da ise Hakan Ceylan ve Hakan Yemişken eşlik edecek.

Peki Konyaspor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede, hakemi kim, hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar.

KONYASPOR - İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Konyaspor - İstanbulspor arasında oynanacak karşılaşma 02 Şubat Perşembe günü saat 17:00’de başlayacak.

KONYASPOR - İSTANBULSPOR MAÇI NEREDE?

Konyaspor - İstanbulspor maçı Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak.

KONYASPOR - İSTANBULSPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

TFF, merakla beklenen hakem atamasını dijital atama yöntemiyle belirledi, karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk oldu. Öztürk’ün yardımcılığını Cem Özbay ve Yusuf Bozdoğan yapacak.

4 hakem ise Burak Şeker.

KONYASPOR - İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA? (KONYASPOR - İSTANBULSPOR CANLI ANLATIM)

Konyaspor – İstanbulspor maçı beIN Sports tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.