Konyaspor Kaleci Antrenörü İskenderun’da

Konyaspor Kaleci Antrenörü Bekir Arpacı, memleketi Hatay’a giderek çeşitli ziyaretlerde bulundu. İskenderun'da kız kardeşi Zeynep Arpacı'yla özlem gideren Arpacı, ardından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret etti.

Konyaspor Kaleci Antrenörü İskenderun’da

Konyaspor Kaleci Antrenörü Bekir Arpacı, Hatay'a giderek memleket havası soludu. İskenderun'da kız kardeşi Zeynep Arpacı'yla hasret gideren Arpacı daha sonra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz'ı ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, bölgenin yetiştirdiği tecrübeli kalecilerden Bekir Arpacı’yı tebrik ederek, Konyaspor'da başarıların devamını diledi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bölgemizin yetiştirdiği başaralı sporculardan Konyaspor Kaleci Antrenörü Bekir Arpacı, Yönetim Kurulu Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette, Spordaki gelişmeler değerlendirildi” ifadelerine yer verildi.

Futbol kariyerine İskenderunspor altyapısında başlayan Bekir Arpacı, Defne Anadolu Futbol Kulübü, Kilis Belediyespor, Mersin Talimyurdu, Arsuz Karaağaçspor, Adanaspor, Mezitlispor, Fethiyespor, Kartalspor, MKE Kırıkkalespor, Orduspor ve Artvin Hopaspor’da görev aldı.

Karağaçspor’da yardımcı antrenör olarak teknik kariyerine başlayan Bekir Arpacı daha sonra İlhan Palut’un ekibinde yer aldı ve memleketi Hatayspor’un ardından Göztepe’de görev yaptı. Palut'un ekibinde yer alan tecrübeli antrenör Konyaspor'un başarısı için ter döküyor.

konyaspor-kaleci-antrenoru-iskenderunda.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.