Konyaspor kardeş takım Zeljeznicar’la bir arada! Kovacevic karşıladı

Konyaspor Kulübü Başkanı Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, Zeljeznicar Futbol Kulübü Başkanı Kovacevic’in ev sahipliğinde dostluk yemeğinde buluştu. Yıllar sonra bir araya gelen iki kardeş kulüp yöneticileri sohbet ederek hasret giderdi.

Konyaspor kardeş takım Zeljeznicar’la bir arada! Kovacevic karşıladı

Konya’da dün sabah saatlerinde etkili olan sis, hava ulaşımını olumsuz etkilerken, sisin etkisini yitirmesiyle birlikte seferler gecikmeli olarak yapıldı. Konyaspor kafilesi dün akşam saatlerinde Bosna Hersek’e uçtu.

Yeşil beyazlı kafilenin yanı sıra iş, siyaset ve spor camiasının da yer aldığı özel uçak, yaklaşık 2.5 saat süren yolculuğun ardından Saraybosna Havalimanı'na indi.

Konyaspor Kulübü, Zeljeznicar Futbol Kulübü Başkanı Kovacevic’in ev sahipliğinde yemekte ağırlanırken, iki kardeş kulüp dostluk maçı öncesi hasret giderdi. Başkanlar birbirlerine isimlerinin yazılı olduğu formaları hediye ederken, dostluk maçı için de birbirlerine başarı dileklerini iletti.

Yeşil beyazlı kulüp de resmi twitter hesabından “Başkanımız Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerimiz, Zeljeznicar Futbol Kulübü Başkanı Edıs Kovacevic’in ev sahipliğinde dostluk yemeğinde buluştu” paylaşımı yaptı.

Başkent Saraynosna’daki Grbavica Stadı'nda oynanacak Zeljeznicar ile Konyaspor karşılaşması bugün TSİ 20.00’de başlayacak. Kardeş takımla dostluk görüntülerinin sahne olacağı mücadele öncesi Sehic ve Amir de onurlandırılacak. Mavi beyazlı taraftarların yanı sıra gurbetçilerin de maça ilgi göstermesi bekleniyor.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.