Konyaspor, Kayserispor’a bileniyor

Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, son birkaç gündür adeta Kayserispor maçıyla yatıp kalkarken rakibin eksi ve artılarını tespit ediyor. Antrenmanlarda ise oyuncularına bu maçta hata yapmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Konyaspor, Kayserispor’a bileniyor

Süper Lig'in 35. haftasında Cuma günü Kayserispor ile iç sahada karşılaşacak Konyaspor, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç oynadı. Futbolcular taktik çalışmayla yaklaşık 1.5 saatlik antrenmanı tamamladı. 

Öte yandan Yeşil-Beyazlı takımda sakatlıkları süren ve  tedavilerine devam edilen Alper Uludağ, Marin Anicic, Ahmet Çalık antrenmana katılmadı. Konyaspor, yarın yapacağı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

‘İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ’

Yeşil-Beyazlılarda teknik direktör İlhan Palut birkaç gündür adeta Kayserispor maçıyla yatıp kalkarken rakibin eksi ve artılarını tespit ediyor. Orta alanı sonuca etki edecek kilit nokta olarak gören İlhan Palut, oyuncularına bu alanı hakimiyet altına almaları konusunda ikazlarını yapıyor. Topu daha çok ayaklarında tutarak maçın temposunu ellerinde tutmaları gerektiğini futbolcularına aktaran Palut, bunu başarmaları durumunda galibiyete yakın olan tarafın kendilerinin olacağına inanıyor.

Genç teknik adam antrenmanda oyuncularına ligde geride kalan her maçı kazanmak istediklerini belirterek “Konyaspor her maçı kazanmak için sahaya çıkar. Kayserispor karşısında da bu istek ve arzu ile olacağız. Zor olacak ama istediğimizi alacağız” ifadelerini kullanıyor.

BEKİR ARPACI PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Konyaspor Kulübünde kaleci antrenörü Bekir Arpacı, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada “Konyaspor Kulübü kaleci antrenörü Bekir Arpacı’nın Sivasspor müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 13.04.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.