Konyaspor kazada hayatını kaybeden eski golcüsünü andı

Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybedenler, kabirleri başında anıldı. Kazada hayatını kaybedenler arasında Konyaspor’da forma giyen ve gol kralı olan Mete Adanır da vardı.

Konyaspor kazada hayatını kaybeden eski golcüsünü andı

Bundan 35 yıl önce, 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor kafilesi karlı bir havada Malatyaspor deplasmanına giderken Havza ilçesinde kaza geçirmiş, Türkiye mateme bürünmüştü.

Elim trafik kazasında hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Mete Adanır, Muzaffer Badalıoğlu, Zoran Tomiç ve takım otobüsü şoförü Asım Özkan için vefat yıldönümlerinde unutulmadı.

Samsun’da teknik direktör Nuri Asan ve otobüs şoförü Asım Özkan için kazanın 35. yılında Asri Mezarlık'taki kabirleri başında anma töreni düzenlendi.

konyaspor-kazada-hayatini-kaybeden-eski-golcusunu-andi.jpg

KONYASPOR METE ADANIR’I ANDI

Konyaspor’da Samsunspor’un acısına ortak oldu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “20 Ocak1989'da Samsunspor kafilesinin geçirdiği elim trafik kazasında hayatını kaybeden gol kralımız Mete Adanır ve arkadaşlarını rahmetle anıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan aynı kazada felç kalan ve 2 yıl önce vefat eden Samsunspor'un efsane futbolcusu ve eski başkanı Emin Kar da Asri Mezarlık'taki kabrinde dualarla anıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.