Konyaspor 'kenetlendi'!

Yeşil - Beyazlılarda yönetim, İlhan Palut ve ekibini bir an olsun yalnız bırakmıyor. İlhan hoca da zorlu maçlar öncesi oyuncularıyla gece - gündüz iletişim halinde.

Konyaspor 'kenetlendi'!

Konyaspor zorlu maçlar öncesi kenetlendi. Yeşil - Beyazlılarda yönetim, teknik heyet ve futbolcular tek yürek oldu. Kayacık Tesislerinde zorlu maçlar öncesinde adeta seferberlik ilan edildi.

Devler Ligi’ne katılmak isteyen ve bu yarışı sezon sonuna kadar sürdürmeyi hedefleyen, Konyaspor’da ortam tamamen değişmiş durumda. Futbolcuları hırs bastı.

Yeşil-beyazlılar Gaziantep FK ve Yeni Malatyaspor ile oynayacağı iki kritik maça final gözüyle bakıyor. Yönetim zorlu maçlar öncesinde Teknik direktör İlhan Palut ve teknik ekibi bir an olsun yalnız bırakmıyor. Başkan Özgökçen ve ekibi tesislerde antrenmanları izleyerek takımı yalnız bırakmazken moral veriyor.

PALUT’TAN OYUNCULARINA MOTİVASYON

Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, oyuncuları ile gece-gündüz iletişim halinde. Çaykur Rizespor karşılaşmasında yaşananları unutturmaya çalışan genç teknik adamın, oyuncularına oynayacakları maçlara adapte olmaları için elinden geleni yapıyor. Devamlı toplantılar yapan Palut’un, öğrencilerine “Yolumuza aynı şekilde devam ediyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda kaybedilen hiçbir şey yok. O yüzden kimsenin moralini bozmasını istemiyorum. Önümüzde kritik maçlar var.” dediği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.