Konyaspor, Kovid-19 testinden geçecek

Omicron varyantı ile beraber Kovid-19 salgınında vakalar yeniden artışa geçerken, bundan nasibini Türk futbolu da aldı.

Konyaspor, Kovid-19 testinden geçecek

Türk futbolunda ardı ardına Kovid-19 şoku yaşanıyor. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, başta olmak üzere bir çok kulüpte Kovid-19 vakaları görünmeye başlandı. İkinci yarı hazırlıklarına başlayan takımlarda yaşanan bu durum beraberinde bir çok problemi de getirirken, testleri pozitif çıkan futbolcular tedavi altına alındı.

Öncelikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Kovid-19 testi pozitif çıkmasının ardından , Denizlispor’da yapılan koronavirüs testinde 8 futbolcu, 2 yönetici, 2 teknik heyet ve 3 sağlık ekibi olmak üzere 15 kişinin sonucu pozitif çıktı. Son olarak Galatasaray kulübü yaptığı açıklamada  futbol takımına uygulanan korona virüs testlerinde Fatih Öztürk ve Alpaslan Öztürk'te pozitif sonuç alındığını açıklanırken, Antalyaspor'da da 4 futbolcu Kovid-19 nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Yaşanan vaka artışlarının ardından bir çok kulüp tedbirlerini arttırmaya başladı.

KONYASPOR’A KOVİD-19 TESTİ

Öte yandan Konyaspor kulübü de Kovid-19’a karşı sıkı tedbirler alma kararı aldı. Yeşil-beyazlı yönetim, tedbirlerini artırırken, bugün başlanacak olan Sivasspor maçı hazırlıkları öncesinde teknik heyet futbolcular ve kulüp çalışanları Kovid-19 testinden geçecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.