Konyaspor kritik virajda, rakip Ankaragücü

Konyaspor Süper Lig’e tutunma adına yarın final niteliğinde bir maça çıkacak. Sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek yeşil-beyazlılar seyirci desteği ile mutlak galibiyet hedefliyor. Bu kritik maç öncesi şehir kenetlenmiş durumda.

Konyaspor kritik virajda, rakip Ankaragücü

Konyaspor Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın Ankaragücü’nü konuk edecek.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak maçı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

KONYA KENETLENDİ

Son 5 maçında 4 beraberlik elde edip, bir kez mağlup olan Konyaspor, 22 puanla 19. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselerek moral bulmuştu.

Kupadaki başarısını lige taşımak isteyen Konyaspor, yeni transferlerin takıma katkısıyla tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor.

konyaspor-kritik-virajda-rakip-ankaragucu.jpg

TARAFTAR GRUPLARI TEK YUMRUK OLDU

Şehir, yönetim ve taraftarlar kritik maç öncesi tek yumruk oldu. Nalçacılılar Taraftarlar Derneği maç günü büyük bir organizasyona hazırlanıyor.

Bu kapsamda Pazar günü takım otobüsü konvoy halinde Kayacık Tesisleri’nden stadyuma getirilerek meşalelerle karşılanacak. Futbolculara ve teknik heyete maç öncesi moral verilecek.

konyaspor-kritik-virajda-rakip-ankaragucu-001.jpg

SEYİRCİ REKORU KIRILABİLİR

Konyaspor – Ankaragücü maçında bu sezonki iç saha maçlarında seyirci rekoru kırılabilir. Satılan bilet sayısı 26 bini geçmiş durumda. Misafir takım için ayrılan biletlerde tükendi.

Ligde son iki maçında 1 puan alan Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı başkent temsilcisi ise haftaya 29 puanla girdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ankara'da oynanan maç 1-1 berabere bitmişti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'da "Kenetlen Başka Konyaspor Yok" etiketiyle yapılan paylaşımlara destek vererek, taraftarları maça davet etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.