Konyaspor kuvvet çalıştı

Süper Ligin 10.haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Konyaspor 1günlük izinin ardından bugün akşamüzeri yaptığı antrenmanla devam ederken, teknik direktör İlhan Palut oyuncularına uyarılarda bulundu.

Konyaspor kuvvet çalıştı

Süper Ligin 10.haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Konyaspor 1günlük izinin ardından bugün akşamüzeri yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda tedavilerine devam edilen Ahmed Hassan Atletik Performans Antrenörü Çağatay Turan yönetiminde, Mpoku ve Nafican Yardımcı takımdan ayrı olarak çalıştı.

Salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başlayan antrenmanda sahada gerçekleştirilen çabukluk-kuvvet ve pas çalışması ile devam etti. Antrenman çift kale maç ile tamamlandı.

Yeşil-Beyazlılar, Kayserispor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

“FIRSATLARI DEĞERLENDİRİN”

Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, antrenmanda oyuncularını sık sık uyararak“ Önümüzde iki kritik maç var. Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Pozisyonları artık gole çevirmemiz gerekiyor. Elinize geçen fırsatları değerlendirin” diyerek ikazda bulunduğu kaydedildi.

konyaspor.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.