Konyaspor, menajerleriyle masaya oturacak

Konyaspor’da gözler sözleşme yenilecek oyunculara çevrilirken, Başkan Özgökçen katıldığı televizyon programında kısım kısım yapılacak çalışmalara değinmişti. Yönetimin, önümüzdeki günlerde Bytyqi ve Sehic’in menajerleriyle masaya oturacağı öğrenildi.

Konyaspor, menajerleriyle masaya oturacak

Anadolu Kartalı’nda sözleşmesi Haziran 2023’te bitecek oyuncular için düğmeye basıldı.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında sol kanat oyuncusu Zymer Bytyqi ve tecrübeli file bekçisi İbrahim Sehic’le sözleşme yenileyeceklerini hatırlatarak, “Bu konuda bizi çok yoracaklarını tahmin etmiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Konyaspor Yönetimi’nin, Bytyqi ve Sehic’in menajerleriyle önümüzdeki günlerde masaya oturacağı öğrenildi.

ÖZGÖKÇEN: “BİZİ ÇOK YORACAKLARINI TAHMİN ETMİYORUM”

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, geçtiğimiz hafta başı katıldığı televizyon programında sözleşmelerle ilgili çalışmalara başladıklarını belirtmişti.

Özgökçen, “Kısım kısım yapacağımız, yenileyeceğimiz, uzatacağımız sözleşmeler varsa bunların çalışmaları içerisine giriyoruz. Sözleşmeyi yenileyecek olan Zymer var Sehic var, önümüzdeki sene bitecekler de var. Bunlarla alakalı yine aynı noktada Konyaspor menfaati en üst planda, arka tarafta futbolcunun isteği ve menfaati. Bunlar gözetilerek sözleşmeler uzatılacak” ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Özgökçen, Yeşil beyazlı formayı giyen oyuncuların Konya’da yaşamaktan ve Konyaspor’da olmaktan son derece memnun olduğunu da kaydederek, “Bu noktada bizi çok yoracaklarını tahmin etmiyorum. Burada menfaat yani Konyaspor’un ekonomik durumlarını da gözeterek hareket edeceğimiz için bu noktada herkes müsterih olsun” değerlendirmesini yapmıştı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.