Konyaspor milli araya moralli girmek amacında

İlk 11 haftayı 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi ile tamamlayan yeşil-beyazlılar, Göztepe’yi yenip hem milli araya moralli girmek hem de zirvedeki yarışını sürdürmek istiyor.

Konyaspor milli araya moralli girmek amacında

Süper Lig’de 20 puanla zirveyi takip eden Konyaspor, 12. hafta mücadelesinde deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. İlk 11 haftayı 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi ile tamamlayan yeşil-beyazlılar, rakibini yenip hem milli araya moralli girmek hem de zirvedeki yarışını sürdürmek istiyor.

Zorlu maçın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Konyaspor’da, Teknik Direktör İlhan Palut’un baştan işi sıkı tuttuğu ve çift kale maçlarda oyuncularını sık sık uyardığı öğrenildi.

SINIRDAKİ FUTBOLCULARA KART UYARISI

Konyaspor’da Pazar günü oynanacak Göztepe maçı öncesi 2 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Daha önceden 3 sarı karta ulaşan Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık, Göztepe maçında sarı kart görmeleri durumunda Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşecekler.

İlhan Palut’un bu isimlerle özel olarak konuşup çok dikkatli olmaları ve maçın hakemi ile hiç bir şekilde diyaloğa girmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi.

AHMED HASSAN’IN DURUMU BELİRSİZ

Öte yandan Fenerbahçe maçı öncesinde idmanda sakatlanarak maç kadrosundan çıkartılan Ahmed Hassan’ın ise Göztepe karşısında kadroda olup olmayacağı bugün yapılacak olan kontrollerde netleşecek. Mısırlı oyuncu takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, zorlu İzmir deplasmanında takımdaki yerini almak istediğini teknik direktör İlhan Palut’a söylediği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.