Konyaspor Nzonzi’nin boşluğunu doldurdu

Son Dakika Haberi! Konyaspor, Steven Nzonzi’nin boşluğunu eski oyuncusu Marko Jevtovic ile doldurdu. Sırp ön libero kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Konyaspor Nzonzi’nin boşluğunu doldurdu

Konyaspor, orta saha oyuncusu Marko Jevtovic ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

2018 - 2021 yılları arasında Türkiye kariyerine Konya’da başlayan Jevtovic, yeşil-beyazlı formayla çıktığı 91 maçta 9 gol, 3 asist kaydetti.

3 YIL SONRA KONYASPOR’A DÖNDÜ

Bir yıl süren yurt dışı kariyerinin ardından tekrar Süper Lig’e dönen ve iki sezondur Gaziantep’te oynayan Sırp ön libero, takımdan ayrılan Steven Nzonzi’nin boşluğunu dolduracak.

30 yaşındaki tecrübeli oyuncu Gaziantep FK'da 58 maçta görev aldı ve 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

konyaspor-nzonzinin-boslugunu-doldurdu.png

"KONYA BENİM İKİNCİ EVİM"

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda yer alan Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza töreninde, Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik hazır bulundu.

Jevtovic, yeşil-beyazlı takımda 16 numaralı formayı giyecek.

İmza töreninde konuşan Marko Jevtovic, "Konya benim ikinci evim diyebilirim. Burada çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar edinmiştim. Tekrar Konya'da ve Konyaspor'da olduğum için inanın çok mutluyum. Bu güzel ailenin yeniden bir parçası olmak benim için harika bir duygu. Hep birlikte yeni sezonda hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Konyaspor'un güzel ve ateşleyici bir taraftarı var. Bunu yakından bilen birisiyim. En kısa zamanda onların karşısına çıkmak istiyorum. Onların desteğiyle büyük zaferler elde edeceğimize inanıyorum." dedi

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR”

Futbol Şube Sorumlularımızdan Erkut Çağlar Çelik ise, "Marko Jevtovic, camiamızın sevdiği bir isim. Konyaspor'da üç sezon forma giydi. Kendisi ve ailesi Konya'da olmayı çok istedi. Çok şükür bir transferi daha nihayete erdirdik. Jevtovic'in takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. Yapmış olduğumuz bu transferin ardından farklı mevkiler için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Teknik heyetimizle yaptığımız istişareler ve bulunduğumuz mali imkanlar ölçüsünde birçok isimle görüşüyoruz. Şu an için isim vermek doğru olmaz. İnşallah en kısa zamanda diğer eksik bölgelerimize gerekli takviyeler yapacağız ve lige hazır hale geleceğiz." diye konuştu.

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.