Konyaspor puan farkını korudu

Süper Lig'de Fenerbahçe'yle Şampiyonlar Ligine katılma yarışı içinde olan Konyaspor, Göztepe galibiyetiyle hedefine bir adım daha yaklaştı.

Konyaspor puan farkını korudu

Süper Lig'de Fenerbahçe'yle Şampiyonlar Ligine katılma yarışı içinde olan Konyaspor, Göztepe galibiyetiyle hedefine bir adım daha yaklaştı. İzmir ekibini Cikalleshi, Oğulcan ve Bytyqi'yle deviren yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe'nin de kazanmasıyla aradaki puan farkı korundu. Yeşil-beyazlılar, bu hafta Rize'de bir final maçına daha çıkacak.

Hazırlıklarına başlayan Konyaspor, düşme potasında olan Çaykur Rizespor’u da yenerek yoluna kayıpsız devam etme hedefinde. Öte yandan Avrupa kupalarına katılma mücadelesi içinde olan Alanyaspor, Başakşehirspor ve Adana Demirspor’da mücadelelerini sürdürüyor.

“BİR HEDEFİMİZ VAR”

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Rize'de de Göztepe maçı gibi benzer bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Palut, "Son 7 maç artık, her maç çok zor. Bir benzer stratejik maç da Rize'de bizi bekleyecek. Çünkü rakibimiz var olan dezavantajını bir umuda çevirme adına bir şekilde reaksiyon vermek isteyecektir. Sahasında. Bizim de bir hedefimiz var. Ona tutunma adına devam etmemiz lazım" diye iddialı konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.