Konyaspor, rejenerasyon çalışması yaptı

Süper Lig'de dün Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Konyaspor’da futbolcular, yenileme antrenmanı yaparak Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.

Konyaspor, rejenerasyon çalışması yaptı

Süper Lig'de dün Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Konyaspor’da  futbolcular, yenileme antrenmanı yaparak ligin 7.haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, dün oynanan maçta 90 dakika forma giyen oyuncular, rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Maçta az süre alan ve yedek kalan oyuncular ise ısınma çalışmalarının ardından topla 5'e 2 oyun ve çift kale maç yaptılar. Antrenman, yenileme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Yeşil-Beyazlılarda, Kasımpaşa maçının hazırlıkları yarın yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

PALUT OYUNCULARINI TEBRİK ETTİ

Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, antrenman öncesi futbolcularına teşekkür etti. Palut Trabzonspor maçında sergilenen oyunu genel olarak beğendiğini ifade etti. Futbolcularıyla maçın bir değerlendirmesini yapan genç teknik adam "Böyle bir takıma karşı oynamak hiç kolay değil. Seviye ve tempo olarak çok yüksek bir maç oldu. Sonuç istediğimiz gibi olmasa da iyi bir sınav verdiniz. İsteğiniz ve arzunuz mükemmeldi" dediği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.