Konyaspor Rize'ye 3 puan için gitti

Süper Lig'in 36. haftasında Çaykur Rizespor’a konuk olacak Konyaspor’da hazırlıklar tamamlandı. Yeşil-Beyazlı ekip özel uçakla Rize’ye gitti. Hedef Karadeniz deplasmanından 3 puanla dönmek.

Konyaspor Rize'ye 3 puan için gitti

Süper Ligin 36.haftasında yarın (19 Nisan 2021) Çaykur Rizespor’a konuk olacak Konyaspor’da hazırlıklar tamamlandı. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Kayacık tesislerinde son çalışmasını yapan Yeşil-Beyazlılar teknik ve taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

Konyaspor’da oyuncuların antrenmanlarda sergilediği performans teknik direktör İlhan Palut’un yüzünü güldürdü. 

Antrenmana tedavilerine devam edilen Alper Uludağ, Eray Birniçan, Marin Anicic ile Artem Kravets katılmazken, Ahmet Çalık takımla birlikte çalışmalara katıldı. Konyaspor, son antrenmanın ardından özel uçakla Rize’ye gitti. 

Son antrenmanlarda taktik ağırlıklı çalışma yapan Konyaspor, Rize'yi kontrollü oyun, hızlı ve organize hücumlar, ayrıca önde baskıyla devirmeyi hedefliyor. Ligde 3 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Yeşil-Beyazlı takım Rizespor karşısında 3 puan hasretine son vermek isterken, kalan 7 haftalık periyoda da çok iyi giriş yapmak istiyor. Konyaspor, kalan 7 haftada Çaykur Rizespor, Hatayspor, Galatasaray, Karagümrük, Göztepespor, Trabzonspor ve Antalyaspor takımları ile karşı karşıya gelecek. 

‘PUAN KAYBI LÜKSÜMÜZ YOK’

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, oyuncuları ile toplantı yaparak Çaykur Rizespor maçının final maçlarından birinin olduğunu söyledi. Genç teknik adam "Artık ligin boyu kısaldı. Konyaspor adına yakışan bir şekilde mücadelemize devam etmeliyiz. Puan kaybı lüksümüz yok. Ç.Rizespor maçı da final maçlarından biri. Benim sizin kalitenizden hiçbir zaman şüphem olmadı. Her zamanki gibi aslanlar gibi mücadelemizi verelim ve sonucunda da mutlu olalım." ifadelerini kullandı.

SON 15 MAÇTA 4 GALİBİYET

Yarın Süper Ligin 36. Haftasında Çaykur Rizespor’a konuk olacak olan Konyaspor rakibi ile ligde oynadığı son 15 karşılaşmada 4 galibiyet aldı. Yeşil-Beyazlı takımın Karadeniz ekibi karşısında 6 beraberlik ve 5 mağlubiyeti bulunuyor. Oynanan son 15 maçta filelere 37 gol atılırken, Konyaspor rakibine 16 gol kaydetti. Çaykur Rizespor, buna 21 golle karşılık verdi. 

Konyaspor'un Rize’de oynanan son 7 karşılaşmada galibiyeti bulunmuyor. Yeşil-Beyazlı takım 7 maçta 3 mağlubiyet, 4 beraberlik alırken 4 puan topladı. Konyaspor, Rize’de en farklı mağlubiyetlerini 3-1’lik skorlarla aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.