Konyaspor sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak

Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor yarın kritik bir maça daha çıkacak. Yeşil-beyazlılar sahasında Karadeniz’in güçle ekibi Trabzonspor’u konuk edecek. 20.30'da başlayacak müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Konyaspor sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak

Konyaspor Süper Lig'in 31. haftasında yarın evinde Trabzonspor ile karşılaşacak.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Ligde oynadığı son maçta Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Konyaspor 33 puanla 16. basamakta bulunuyor. Yeşil – beyazlı takım güçlü rakibini evinde yenerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor.

konyaspor-sahasinda-trabzonspor-ile-karsilasacak-001.jpg

ADİL VE DAMJANOJİC İYİLEŞTİ

Konyaspor’da sakatlıklarını atlatan Filip Damjanovic ve Adil Demirbağ’ın teknik direktör Fahrudin Ömerovic tarafından kadroya alınması bekleniyor. Yeşil-beyazlı takım bugün saat 17.00'de yapacağı antrenman ile Trabzonspor hazırlıklarını tamamlayacak.

konyaspor-sahasinda-trabzonspor-ile-karsilasacak.jpg

TRABZONSPOR'DA 3 EKSİK

Son maçında Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olan Trabzonspor ise 49 puanla 3. sırada yer alıyor. Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen ve Paul Onuachu'nun sakatlıkları bulunuyor, Enis Destan ise kart cezası nedeniyle takımda yer alamayacak.

Onuachu ve Enis Destan'ın yokluğunda santrfor olarak ara transfer döneminde Konyaspor’a transferi gerçekleşmeyen Umut Bozok veya Nicolas Pepe'nin görev yapması bekleniyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.