Konyaspor sezonun ilk beraberliğini Adana'da aldı

Süper Lig'de yeni sezona fırtına gibi başlayarak ilk 2 haftada 6 puan toplayan Konyaspor, üçüncü haftada Adana Demirspor'a konuk oldu. Karşılaşma ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

Konyaspor sezonun ilk beraberliğini Adana'da aldı

Konyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Nefes kesen karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı. Yeşil-Beyazlı ekibin golünü 83. dakikada Abdülkerim  Bardakçı kaydederken, ev sahibi Adana Demirspor’un golü dakika 59’da Britt Assombalonga'dan geldi. 

a-3.jpg

Bu sonucun ardından Konyaspor puanını 7’ye yükseltirken, Adana Demirspor ise 2 puanda yükseldi. Konyaspor ligin 4.haftasında sahasında İzmir ekibi Altay’ı konuk edecek. Adana Demirspor ise deplasmanda Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. 

a-2.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada Lucas Castro'nun sol kanattan gönderdiği topa Sedat Şahintürk hareketlendi. Kaleci Sehic ceza sahası girişinde topu elle kontrol etti.

adana-demirspor-konyaspor3.jpg

12. dakikada ani gelişen Adana Demirspor atağında Stambouli'nin ceza sahası içine gönderdiği topla buluşan Assombalonga'nın kale sahası içinde kafa vuruşunda kaleci Sehic müdahalesiyle topu uzaklaştırdı.

adana-demirspor-konyaspor0-9.jpg

38. dakikada sol kanatta Bytyqi'nin ceza sahası dışından şutunda, top az farkla auta çıktı.

adana-demirspor-konyaspor5.jpg

44. dakikada Balotelli'nin ceza sahası dışından vuruşunda, top kaleci Sehic'te kaldı.

adana-demirspor-konyaspor6.jpg

45. dakikada Balotell'nin sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topta Sedat Şahintürk'ün kafa vuruşunda, meşin yuvarlak auta gitti.

20210827-2-49794505-68264211-web.jpg

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

adana-demirspor-konyaspor6-001.jpg

58. dakikada Belhanda'nın sol kanattan çapraza gönderdiği topla buluşan Assombalonga'nın bekletmeden vuruşunda, top az farkla auta çıktı.

59. dakikada sağ kanattan Vargas'ın ortasında, ceza alanı içinde arka direkte topla buluşan Assombalonga'nın kafa vuruşunda, top ağlarla buluştu: 1-0.

a-6.jpg

61. dakikada Serdar Gürler'in sağ kanattan ortasında topla buluşan Cikalleshi'nun kafa vuruşunda, top direkten oyun alanına döndü.

68. dakikada Guilherme'nin sol kanattan ortasında boşta kalan Skubic'in kafa vuruşunda, top kaleci Muric'te kaldı.

adana-demirspor-konyaspor0-8.jpg

77. dakikada ceza yayı önünde topla buluşan Serdar Gürler'in vuruşunda, kaleci Muric topu uzaklaştırdı.

83. dakikada sağ kanattan Guilherme'nin kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı içinde altıpasta Abdülkerim Bardakçı'nın vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.

a-4.jpg

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ

Konyaspor Kulübü yönetimi ile Adana Demirspor yönetimi karşılaşma öncesinde dostluk yemeğinde bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen yemek sonunda her iki kulübün başkanı birbirlerine başarılar dilerken, karşılıklı hediyeler takdim edildi. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, transferde sona doğru yaklaştıklarını belirtirken, Abdülkerim Bardakçı ile yola devam edeceklerini söyledi. Özgökçen "Sağ kanat ve forvete yapacağımız transferler en kısa sürede bitirilecek. İsimler beni de heyecanlandırıyor. Ayrıca Abdülkerim ile yolumuza devam edeceğiz ve başka bir takıma transferi söz konusu değil" diye konuştu.

dostluk-yemegi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.