Konyaspor, Sivasspor'u konuk ediyor

Süper Lig'in 20. haftasında Konyaspor sahasında bugün Sivasspor'u konuk edecek. Lig’de 39 puanla 2.sırada yer alan yeşil-beyazlılar, Sivas engelini kayıpsız geçerek zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Konyaspor, Sivasspor'u konuk ediyor

Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Konyaspor, 20. hafta mücadelesinde bugün Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 13:30'da oynanacak müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ve Tarık Ongun yapacak.

Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşma ise beIN SPORTS HD1’den naklen yayınlanacak.

Sezonun ilk yarısını 39 puanla 2.sırada kapatan ve oynadığı son 4 maçından galibiyetle ayrılan Konyaspor, Sivasspor engelini de geçerek zirve yarışını sürdürmek istiyor. Yeşil-beyazlılarda M’Poku’nun dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

6 OYUNCU SINIRDA

Yeşil-beyazlılarda 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Kaleci Sehic, Skubic, Amir, Amar, Bytyqi ve Sokol Cikalleshi ceza sınırında olan isimler. Konyaspor’un önemli silahlarından olan bu oyuncular, zorlu mücadelede kart görmeleri halinde zorlu Başakşehir deplasmanında forma giyemeyecekler.

EVİNDE KAYBETMİYOR

En son yenilgisini geçtiğimiz sezon 8 Martta Fenerbahçe'ye karşı alan Konyaspor, sahasında oynadığı 16 maçı kaybetmedi. Rakiplerinin korkulu rüyası olan yeşil-beyazlılar, evinde oynadığı 16 maçta  9 galibiyet, 7 beraberlik aldı.

Konyaspor, 2021-2022 sezonunda ise kendi saha ve seyircisi önünde  çıktığı 10 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik alırken, rakip filelere 17 gol kaydetti. Yeşil-beyazlılar 6 gole ise engel olamadı.

SİVASSPOR’DA 5 EKSİK

Süper Lig'in ilk yarısında 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 26 puan toplayan Sivasspor’da ise 5 oyuncusundan yoksun Konyaspor’un karşısına çıkacak. Sivasspor’da sakatlığı bulunan Ziya Erdal, Jorge Felix ile Fredrik Ulvestad ve ülkelerinin milli takımlarında bulunan Fayçal Fajr ile Max Gradel, Konyaspor’a karşı forma giyemeyecek.

KONYASPOR - SİVASSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme, Soner Dikmen, Hadziahmetovic, Serdar Gürler, Bytyqi, Rahmanovic, Cikalleshi

SİVASSPOR: Ali Şaşal Vural, Caner Osmanpaşa, Goutas, Camara, Uğur Çiftçi, Cofie, Kerem Atakan Kesgin, Pedro Henrique, Kayode, Yatabare, Leke James

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.