Konyaspor Stadındaki jakuzili loca kimin?

Konyaspor, birkaç gündür sosyal medya ve bazı haber sitelerinin gündeminde. Yeşil Beyazlıların sportif başarısını görmezden gelenler, jakuzili loca haberi yayınlıyor. Peki, Konyaspor'un maçlarını oynadığı stadyumdaki jakuzili loca kimin? İşte ayrıntılar.

Konyaspor Stadındaki jakuzili loca kimin?

Konyaspor, bu sezon iç sahadaki son maçını 11 Ağustos 2022 Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynamıştı. Ardından Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki zeminin kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle Başakşehir, Fenerbahçe ve Milli ara öncesi oynanan Hatayspor müsabakalarında ev sahipliği Eskişehir’de yapıldı.

JAKUZİLİ LOCA NASIL GÜNDEM OLDU?

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yenilenen zemine son şeklin verilmesiyle eş zamanlı ortaya atılan “jakuzili loca” görüntüsü birkaç gündür sosyal medyada gündem yapıldı. Bazı haber siteleri, televizyon kanalları ve gazeteler “Türkiye’de bir ilk, Konya’da jakuzi eşliğinde maç keyfi, Konyaspor locaya jakuzi koydu” benzeri başlıklarla haberler yayınladı.

konyaspor-stadindaki-jakuzili-loca-kimin.jpg

SPOR SALONUNDA UZUN SÜREDİR KULLANILIYORMUŞ

Konyaspor'un maçlarını oynadığı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda özellikle Ümraniyespor maçı öncesi gündem olan jakuzili loca ile ilgili gerçek ise bambaşka. Jakuzili alan aslında bir spor salonu, uzun süredir kullanılıyor ve stadyum içindeki özel bir spor işletmecisine ait.

MAÇ GÜNLERİ DIŞINDA DA HİZMET VERİYOR

Salon işletmecisinin, müşterilerinin talebi üzerine uzun süre önce jakuzi yaptırdığı, maç günlerine özel bir çalışma sergilenmediğini, maç oynanmayan günlerde de jakuzinin hizmet verildiği öğrenildi.

 

 

YİNE BAŞARI VE DEV TESİSLER GÖRMEZDEN GELİNİYOR

Hem sosyal medyada hem de haber sitelerinde yayınlanan haberlere Konyaspor taraftarları tepkilerini anında gösterdi. Tepkilerde ortak nokta şu oldu:

“Futbolu değil işin dedikodu ve magazin tarafını ne kadar çok sevdiğimizi şu sıradan olayın her sitede haber olmasından anlıyoruz. Konyaspor'un sportif başarısı ve tesisleri şu kadar haber değeri görmemiştir.”

konyaspor-stadindaki-jakuzili-loca-kimin-001.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum